ג'ניה היא ציירת מילדות שסיימה בית ספר לאומנות, עבודותיה הוצגו בתערוכות בחו"ל, זכתה בתחרויות בין לאומיות וציוריה בוצעו בהזמנות אישיות לחו"ל. החיבור לתחום הקעקועים נעשה לג'ניה באופן טבעי.
היי! מתלבט לגבי הקעקוע הראשון שלי. הוא חייב להיות קטן יחסית ובמקום שאפשר להצניע. כרגע הכיוון שלי זה סימן קאנג׳י יפאני בשם fu שמשמעותו הוא good fortune 福 לגבי המיקום, הכיוון שלי זה לקעקע אותו מתחת לשריר הbicep הפנימי בזרוע. אשמח להמלצה היכן לעשות וכן פידבק באופן כללי. תודה
היי אוהד, בשעה טובה! אין פה יותר מדי להמליץ כי רק אתה יכול להחליט איפה לעשות😊 המיקום שבחרת הוא סבבה,קצת יותר כואב מחלק החיצוני אבל ניסבל, כי גם ככה קעקוע שלך לא גדול אז אין מה לפחד מכאב! האם בחרת מקעקע שתלך עליו? בדרך כלל מקעקעים מרגיעים את הלקוח לפני עשיית קעקוע! אז שיהיה בהצלחה!!!
תודה ג׳ניה. לא בחרתי עדיין, אני מניח ומאחר ומדובר בקעקוע קטן ופשוט אז כל מקעקע נורמאלי יכול לעשות את העבודה. יש לך המלצה?
באיזה עיר? אתה צריך לבחור בסטודיו נקי, עם נסיון.. לא מומלץ ללכת למקעקע מתחיל! אם אתה בצפון אז מומלץ לבוא לסטודיו שלי!
אנחנו עובדים עם אמני הקעקועים האמינים והמקצועיים בישראל - השאירו פרטים ונדאג להפנות אליכם את הטובים ביותר
|
|
שם מלא: | |
טלפון: | |
אימייל: | |
יישוב: | |
אנחנו לא נשלח אליך SPAM לאימייל, המספר יעבור לספקים מומלצים בלבד! | |
|